×

Tasarım, Üretim, Satın Alma ve Uygulamada Aydınlatma Armatürleri Kontrolü -ETP Online Webinar



Tasarım, Üretim, Satın Alma ve Uygulamada Aydınlatma Armatürleri Kontrolü
ETP  Online Webinar




“Aydınlatma Armatürlerinin Tasarım, Üretim, Satın Alma, Uygulama   ve  Kabul aşamalarında Kontrolü”  ile ilgili  webinarımız 27.04.2023 Perşembe    Saat 11:00-12:30”  arasında ETP   Aydınlatma Armatürleri Kabul Kontrol Formları Çalışma Grubu Lideri Sn. Burak Çıkırık ,  çalışma grubu üyelerimiz ( Alfabetik) Sn. Ali Doğan, Sn. Fedai Varol, Sn. Ömer Duman, Sn. Sedat Sertan Erden, Sn. Sabri Günaydın tarafından Sn. Sabri Günaydın moderatörlüğünde  gerçekleştirilecektir. 


Aydınlatma armatürleri üreticisi, aydınlatma  armatürleri tasarımcıları,  yapılardaki aydınlatma tesisatı/sistemleri  projecileri (tasarımcıları), müteahhitler (yükleniciler) ve işveren tarafında malzeme seçimi , onayı ve  armatürlerin kabulünü gerçekleştiren tüm arkadaşlarımızı özet bilgilerin aktarılacağı webinarımıza bekliyoruz.

Webinar konuşmacılarımız  alfabetik olarak aşağıdadır. 

Ali Doğan 


 
1974 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul da okumuştur.  Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur.  Profesyonel çalışma hayatına Filli Boya, Üretim ve Planlama departmanında başlamıştır.(2002-2007) 2002-2014 yılları arasında  Siteco firmasında ve Osram firmasında Planlama departmanında çalışmış, 2014-2016 yılları arasında da Gecem Aydınlatma ve Cemdağ firmalarında Satış Yöneticiliği yapmıştır. 2016 yılından itibaren Wago Aydınlatma Ürünleri Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapmaktadır. ETP Aydınlatma Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Armatürleri Kabul Kontrol Formları Çalışma Grubu üyesidir. 



Burak Çıkırık 


1980 Balıkesir doğumlu, evli ve 1 çocuk babasıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme ön lisans programı ve Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu, 2007-2011 arasında Miksan Motor A.Ş.’de Ar-Ge Mühendisliği, 2012-2013 arasında Siteco Aydınlatma’da Ar-Ge Mühendisliği ve 2013-2016 arasında OSRAM’da Kalite Müdürlüğü görevlerinde bulundu, 2016 yılından itibaren ise yine OSRAM’da İş Geliştirme Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Uzmanlık alanları: LED Sürücüler, aydınlatma otomasyonu, aydınlatma armatür tasarımı ve santrifüj pompa tasarımıdır.ETP CE İşaretleme Çalışma Grubu Lideri, ETP Aydınlatma Eko Tasarım ve Enerji Etiketleme Çalışma Grubu Lideri, ETP Aydınlatma Otomasyon Çalışma Grubu Lideri,  ETP  Aydınlatma Armatürleri Kabul Kontrol Formları Çalışma Grubu Lideri, ETP Aydınlatma Çalışma Grubu Eş Başkanı 'dır. 


Fedai Varol 

Fedai Varol

Karabük 1970  doğumludur.  1991 İTÜ Makine Konstrüksiyon, Varol Lİghti,ng Kurucusudur. 
Aydınlatma Sektöründe 15 yılı aşam süreçte Üretim, Arge, Kalite deneyimi,  Ürün belgelendirme yetkinliği konularında çalışmıştır. 


Sabri Günaydın 



1957 Edirne doğumludur.1979 Yılında Ankara D.M.M.A. (Gazi Üniversitesi), Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümünden mezun olmuştur. ETP Portalı Kurucusudur. ETP CE İşaretleme Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Eko Tasarım ve Enerji Etiketleme Çalışma Grubu Üyesi,  ETP Aydınlatma Otomasyon Çalışma Grubu üyesi,  ETP  Aydınlatma Armatürleri Kabul Kontrol Formları Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Çalışma Grubu  üyesidir.  “Aydınlatma” meslek yaşamımın ilk günlerinden bu yana ilgi alanlarının başında gelmekte  ve aydınlatma konusunda  arkadaşları ile birlikte  uzun yıllardır çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir.


Sedat Sertan Erden 


1980 İstanbul doğumludur. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve aynı üniversitenin Elektrik Mühendisliği (Elektrik Tesisleri) Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Yüksek Lisans eğitimi sırasında Elektrik Mühendisleri Odasında Test & Ölçüm ve Bilirkişilik yaptı. 2006 yılında, Lamp83 Aydınlatma firmasında Laboratuvar Müdürü olarak aydınlatma sektörüne giriş yaptı. 2007 yılında katıldığı EAE Aydınlatma’da Laboratuvar Müdürü olarak Laboratuvarın kurulması ve standartlara göre test kabiliyetlerinin eklenmesi / yürütülmesi ile DEKRA ve TÜRKAK’tan akredite edilmesini sağladı. Ayrıca firmanın LED ışık kaynağı ile faaliyetlerine başlayabilmesi adına altyapı çalışmalarını yürüttü. 2016 yılından 2022 yılına kadar sırası ile Ar-ge & Laboratuvar Müdürlüğü ve Teknik Araştırma Müdürlüğü yaptı. Çalışmalarına kurucusu olduğu ve LED tabanlı aydınlatma teknolojileri hakkında teknik danışmanlık hizmeti veren TMC Ar-Ge Teknoloji çatısı altında devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. ETP CE İşaretleme Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Eko Tasarım ve Enerji Etiketleme Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Otomasyon Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Armatürleri Kabul Kontrol Formları Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Çalışma Grubu üyesidir.

Ömer Duman



1984 Sakarya doğumludur. 2012 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Elektrik-Elektronik  Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Metroloji ve Kalibrayon,   ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, Yalın Üretim Teknikleri Eğitimi, Çevre  Yönetim Sistemi, ISO 17025 Temel Eğitimi,  ISO 17025 İç Tetkikçi Eğitimi, Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi Elektriksel Kalibrasyon ...vb. bir çok konuda eğitimler almıştır. MYSIS Technologies Ltd.'de İmalat Mühendisliği, IHP Uluslar Arası Yüksek Güç Test Laboratuvarı Ltd.'de Test Mühendisi/Kalite Yöneticisi, Federal Elektrik Yatırım ve Ticaret A.Ş.'de Kalite Sorumlusu olarak çalışmıştır. Mayıs 2022 tarihinden itibaren İkizler Aydınlatma firmasında Kalite Müdürü olarak  çalışma hayatına devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.   ETP Aydınlatma Armatürleri Kabul Kontrol Formları Çalışma Grubu üyesi, ETP Aydınlatma Çalışma Grubu üyesidir.


Webinar Programı: 

10:50-11:00  Katılımcıların Webinara Katılımı 
11:00-11:05  Hoşgeldiniz
11:05-12:05  Webinar Sunumlar

-    Aydınlatma Armatürleri Standartlar ( Sabri Günaydın) 
-    LED Modüller (Sedat Sertan Erden) 
-    LED Sürücüler (Burak Çıkırık) 
-    Aydınlatma Armatürleri Mekanik Bileşenler (Fedai Varol) 
-    Klemens-Konnektör (Ali Doğan) 
-    Aydınlatma Armatürlerinin Uygunluk Kontrolü (Ömer Duman) 

12:05-12:30  Sorular-Cevaplar 

ETP  webinarımıza  katılımı  aşağıdaki “Katılımcı”  linkini tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.
 
Toplantıya “Katılımcı”  olarak  katılmak için lütfen tıklayınız.


Aşağıdaki  Etkinlik Numarası ve Etkinlik Parolası ile de online bağlanabilirsiniz.

Web semineri numarası: 2408 634 3620
Web semineri parolası: PbHmtkaN263 

    Ücretsiz Webex yazılımı  linki  için lütfen tıklayınız. 

Tüm   katılımcıların  online söyleşi   başlamadan   üst soldaki menüde soldan beşinci ses menüsüne tıklamanızı ve açılan pencereden “Hoparlör, Mikrofon ve Kamera “ menüsüne tıklayıp  hoparlör, mikrofon ve kameralarını test etmelerini önemle rica ederiz.

ETP  söyleşimiz sizlerin giriş yaparak bağlantılarınızı, mikrofon ve kameralarınızı test etmemiz için başlangıç saatinden 15 dakika önce açılacaktır. 

Tüm  katılımcılarımızın olası internet alt yapı problemleri nedeniyle online söyleşi  başlangıcından sonuna kadar mikrofonlarını  kapatmalarını önemle rica ediyoruz.
 
Online söyleşi  sırasında ve sonunda sorularınızı  webex "sohbet(chat)"  üzerinden yazılı olarak gönderebilirsiniz.

Online söyleşimiz  bittiğinde arzu eden arkadaşlarımız sorularını  mikrofonlarını açarak  bizlerin gelen sorulara göre yönlendirmemizle sorabilirler. 

ETP söyleşilerimizde  görüşmek dileğiyle, sağlıklı günler diliyoruz.


Paylaş:
E-BÜLTEN KAYIT
Güncel makalelerimizden haberdar olmak için e-bültene kayıt olun!
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
E-Bülten Kayıt